Pompoenpitten

Pompoenpitten

Pompoenpitten, lekker en gezond

Pompoenpitten

Pompoenpitten zijn meer dan lekker en gezond. Het is een super rawfood product maar je kunt pompoenpitten ook geroosterd en gezouten kopen.  Pompoenpitten bevatten onder andere Vitamine A en C, Magnesium, Vitamine B6, Calcium, IJzer en zink. De lekkerste pompoenpitten worden uit biologische pompoenen gewonnen. Biologische pompoenen met eco keurmerk komen onder andere uit Frankrijk.

Je kunt pompoenpitten in natuurvoedingswinkels en reformzaken kopen. Tegenwoordig zijn pompoenpitten ook al in supermarkten te koop en kun je ze online bestellen.

Pompoenpitten zijn relatief goedkoop en ze worden voor veel doeleinden gebruikt.  Zo wordt mannen met prostaatproblemen aangeraden regelmatig pompoenpitten of andere pompoen producten te eten.

Waar worden pompoenpitten in verwerkt?

Zoals bekend worden de meeste pompoenpitten in pompoenpitten olie verwerkt.  Maar je kunt van pompoenpitten ook een heerlijke pompoenpitten pasta maken, verwerken in salades, als raw food gebruiken of in proteïne producten. Bekend zijn de heerlijke pompoenpittenpasta’s van Horizon.

En natuurlijk worden pompoenpitten verwerkt in producten die met de prostaat te maken hebben.  Veel mannen hebben al baat gehad bij pompoenen en prostaatproblemen.

Waar kan je de beste kwaliteit pompoenpitten kopen?

Je koopt de beste kwaliteit voor goedkoopste pompoenpitten via deze website pompoenpitolie.nl

Je vindt hier onder andere biologische pompoenpitten van Terrasana, Horizon, Ekoland en Bionut.

Je kunt alle pompoenpitsoorten en producten hier online kopen.  Meestal met een korting die varieert van 10 tot 30 %. Je kunt hier bijvoorbeeld ook biologisch lijnzaad of sezamzaad kopen.

Pompoenpitten kopen

Pompoenpitten zijn de pitten van pompoenen.

Gedroogde en geroosterde pompoenpitten zijn super gezond en lekker.  Je kunt ze bij de maaltijd eten, onderweg, als snack of tussendoortje. We hebben het hele jaar door aanbiedingen op het gebied van pompoenpitten. Kijk vooral ook even naar de aanbiedingen pompoenpitten van Holland and Barret. ( banner boven of onder ). Je kunt Holland and Barret pompoenpitten kopen waarbij je voor het 2e product maar één euri betaalt of tweede product voor de halve prijs. Dat betekent 50 % korting, ook op bijvoorbeeld lijnzaadolie, pompoenpitolie, tarwekiemolie en omega 3, 6 en 9 olie.

Hier vind je ons assortiment pompoenpitten.

Waarom pompoenpitten zo gezond zijn.

Pompoenpitten zitten vol met belangijke vitamines en mineralen. Denk bijvoorbeeld aan zink en magnesium of bepaalde B vitamines. Daarnaast helpen pompoenpitten je bij prostaatproblemen. En natuurlijk bevatten pompoenpitten, net zoals pompoenpitolie, essentiële vetzuren.

Je pompoenpit producten online bestellen

Je kunt hier alle pompoenpit producten online bestellen. Meestal met een korting die kan oplopen tot 30 %.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *