Pompoenpitolie

Pompoenpitolie

Pompoenpitolie, tegen incontinentie en prostaatproblemen zoals plasproblemen

Waarom pompoenpitolie een gezonde olie is.

Pompoenpitolie, gemaakt van de pitten van de pompoen,  heeft een positieve werking voor het goed functioneren van de prostaat, maar het middel kent nog meer gezondheidsvoordelen. Pompoenpitolie wordt vaak gebruikt in natuurlijke middelen tegen prostaatproblemen. Vooral mannen in de leeftijd vanaf 50 jaar hebben hier ( prostaatproblemen ) last van. Door de combinatie van bijvoorbeeld pompoenpitolie, lijnzaadolie en olijfolie onstaat er een omega 3 en 6 olie die in talrijke omega producten wordt verwerkt.

Daarnaast wordt pompoenpitolie ook gebruikt bij incontinentie problemen. De functie van de sluitspieren wordt namelijk versterkt net als de spierfunctie rond de urinewegen.

Pompoenpitolie kan dus ook een probaat middel zijn om incontinentie te verminderen. Dat wordt onder meer veroorzaakt door het hoge gehalte aan betasitosterol in de pompoen, wat onder meer in verschillende plantensoorten, maar ook in fruit en groenten voorkomt. Verder kan pompoenpitolie gebruikt worden als een ontwormingsmiddel en als middel om veroudering van de huid tegen te gaan.

Om huidveroudering tegen te gaan wordt pompoenpitolie dan ook toegepast in cosmetische producten, zoals gezichtsmaskers. Bij het gebruik van pompoenpitolie voor de bereiding van gerechten wordt overigens wel aangeraden om het product niet te verwarmen, maar koud te gebruiken.

Koudgeperste pompoenpitolie verdient altijd de voorkeur, zeker als de pompoenpitolie of andere omega 3 olie in salades gebruikt wordt. Biologische pompoenpitolie ( is altijd koudgeperst ) is nog beter.

Pompoenpitolie kopen ( online bestellen kan )

Pompoenpitolie bestellen is online mogelijk, waarbij er een keuze uit diverse producten kan worden gemaakt, zoals in een vloeibare vorm of als capsules om als supplement te gebruiken. Een van de plaatsen, waar pompoenpitolie wordt geproduceerd is Steiermark in Oostenrijk. Daar komen meerdere merken pompoenpitolie dan ook vandaan. Maar ook in Duitsland, Hongarije en Slovenië wordt pompoenpitolie geproduceerd

Pompoenpitolie bestellen kan onder meer in capsulevorm, zoals van het merk Arkocaps. In vloeibare vorm is pompoenpitolie onder meer te bestellen van het merk Mutter Natur. Daarbij kan er een keuze worden gemaakt tussen flessen van 250 ml, een halve liter of flessen van een hele liter. Naast dat pompoenpitolie gebruikt kan worden om de gezondheid te bevorderen zijn er uiteraard ook mogelijkheden om pompoenpitten in licht geroosterde vorm te bestellen. Zo kan er desgewenst ook afwisseling worden gezocht.

Overigens wordt pompoenpitolie niet alleen in Oostenrijk, Hongarije of Slovenië  geproduceerd, want in Frankrijk wordt door een familiebedrijf al vanaf het jaar 1920 olie geperst en de pompoenpitolie wordt onder het merk Emile Noël op de markt gebracht en op biologische wijze geteeld.

Deze biologische pompoenpitolie uit Frankrijk is van de hoogste kwaliteit.

Deze omega 3 pompoenpitolie  is koud geperst, zodat alle voedingsstoffen gewaarborgd blijven. Er zijn nog meer merken die geperste olie van pompoenen op de markt brengen, zoals het merk Migino, die de olie onder meer beschikbaar stelt in een flesje van 100 cl. Bij de online verkoop van pompoenpitolie worden er dus diverse mogelijkheden geboden met betrekking tot verschillende merken, maar ook ten aanzien van de inhoudsmaat en uiteraard ten opzichte van de prijs.

U kunt via deze website pompoenpitolie.nl de allerbeste kwaliteit pompoenpitolie online kopen, ook als u een halve liter of liter biologische pompoen pitolie van de eerste kwaliteit wilt kopen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *